dissabte, 16 d’agost del 2014

TALLÓ-MONTELLÀ-TALLÒ

Som uns quants que estem a la Cerdanya i l'Àngel ens organitza una sortida en bicicleta sortint des del poble de Tallò, cap a Montellà on ens parem a esmorzar, des de Montellà agafem una pista que porta cap a Prat d'Aguilò tot i que no hi arribem. Fem un desnivell de 1400m en uns 40 quilometres, una bona suada..!!!!

diumenge, 6 de juliol del 2014

SABADELL - POBLE NOU

Matinal per tot el riu Ripoll, a Montcada pel riu Besós fins arribar al mar, i pel passeig de mar fins al Poble Nou, a la tornada hem anat a visitar el parc de la Ciutedella, on ens hem fet unes fotos, cap a l'Arc de Triomf, i hem agafat el tren fins a Ripollet, hem baixat per tornar pel riu fins a Sabadell. Total 43 quilòmetres.
Ha estat una matinal urbanita !!!


dijous, 12 de juny del 2014

PUIG DE LA CREU (Vallès Occ.)

Sortim de Sabadell, tot una colla d'amics de la UES, cap a buscar el camí del riu Ripoll, pujada als vivers i direcció Castellar del Vallès i cap al Puig de la Creu, i tornar cap a Sabadell, en total 40 quilometres.

dijous, 20 de març del 2014

SABADELL-TORREBONICA-SABADELL

Bé, ja sóc de nou sobre la bici, no és el meu fort però aquesta colla vol que m'hi aficioni.... Sortim de la Fira Sabadell i travessem Sabadell en direcció a Can Deu, Torrebònica i cap a casa, en total uns 28 quilometres, està bé per anar-m'hi acostumant.


diumenge, 9 de març del 2014

RIU RIPOLL-RIPOLLET-SANTA PERPETUA

Després de molts mesos de no agafar la bici he anat a fer una volta d'uns 31 quilometres amb el Martí, Fèlix i la Marta. M'ha agradat força.