dissabte, 6 de juny del 2015

VOLTA A LES GAVARRES

He sortit de cap de setmana amb la secció de BTT de la UES.  En total hem fet uns 127 km, amb molt poc desnivell. Ha estat un recorregut molt ben triat per part dels organitzadors.

Sortim de Sabadell per l'autopista AP-7 fins la sortida 9, ( Vidreres, Llagostera, Sant Feliu de Guixols) seguim per la C-35, C-65, C-31 fins a la sortida 331 direcció Mont-ras, passem 1 rotonda, i a la segona girem a la dreta per aparcar a un descampat/aparcament on hi deixem els cotxes.

Dissabte:
Sortim de l'aparcament en bicicleta, travessem Palafrugell, anem cap a Pals, Castell-sator, Gualta, Torroella de Mongri, Verges, Jafre, Cervià de Ter, Medinyà, Sarrià de Ter i Girona.
Diumenge:
Sortim de Girona i agafem la via verda que va fins a Sant Feliu de Guixols, passem Quart, Cassà, Llagostera, Santa Cristina d'Aro, Castell d'Aro, i abans d'arribar a Sant Feliu girem a l'esquerra (està indicat) cap a Platja d'Aro, Sant Antoni de Calonge, Palamós, travessem tot el poble i anem a buscar la pista del Tren Petit fins al trencall de Mont-ras, girem a la nostra esquerra i ens arribem a l'aparcament on tenim els cotxes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada